Lid worden + abo bestellen


Sinds begin Maart 2020 liggen de activiteiten van onze supportersclub RSCA-OLEN zo goed als volledig stil, geen wedstrijden meer, weinig aanpassingen aan onze website en facebookpagina,…..  

Maar nu is het weer stilletjes aan tijd geworden om ons te gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Een seizoen waar meer dan waarschijnlijk heel veel anders zal zijn dan normaal.   Wij zullen dan ook ons best doen om onze leden zoveel mogelijk en zo snel mogelijk op de hoogte te brengen over alle dingen die voor de supporters van RSCA van belang zijn.

Helaas kunnen we u momenteel nog niet veel vertellen, we weten zelfs nog niet hoeveel ploegen er volgend seizoen in eerste klasse zullen spelen.   Voorlopig is het weekend van 7 tot 9 augustus 2020 voorzien om de competitie te starten, met of zonder publiek is nog niet geweten.

Abonnementen van RSCA moeten zoals vorig jaar ook nu weer besteld worden via de app of website van RSCA, dit kan heel makkelijk door in te loggen op uw account en uw abo te verlengen of te bestellen.

De huidige abonnees hebben voorrang tot 12 juli om hun plaats te verlengen, wie voor deze datum verlengt, krijgt 20% korting op de normale prijs van het abonnement (deze 20% bevat ook de compensatie voor de gemiste matchen van het huidige seizoen)

Abonnees die hun abonnement niet verlengen en een terugbetaling willen voor de gemiste matchen wegens corona dit seizoen, moeten daarvoor zelf een terugbetalingsformulier invullen op de website van RSCA, we vragen echter om enkele dagen voor ze dit doen, aan ons te laten weten dat ze hun abo niet meer nemen, mogelijk kunnen wij deze plaats nog gebruiken voor andere leden.

Anders dan andere jaren, nieuwe abonnees kunnen nu ook reeds bestellen, wie als nieuwe abonnee een abo besteld voor 30 juni krijgt ook 20% korting tov de normale prijs voor nieuwe abonnees. (let op, prijzen voor nieuwe abonnees zijn anders dan voor huidige abonnees)

Aan al onze leden vragen wij om de bevestigingsmail die ze krijgen direct na het bestellen van het abo aan ons door te sturen !!!

 

LID WORDEN


Vanaf nu beginnen we ook met de nieuwe ledenlijst 2020-2021 van onze supportersclub.

We hebben beslist om het lidgeld voor het komende seizoen te halveren, het lidgeld voor het seizoen 2020-2021 bedraagt 5 euro !!!

 

Lid worden kan via onze website of via deze link : https://www.formdesk.com/scrscaolen/lid_worden_RSCA_OLEN_2020-2021

 

Wij raden onze leden aan om regelmatig onze website http://www.rsca-olen.be of onze facebookpagina http://facebook.com/rscaolen te bekijken, hier zullen regelmatig nieuwe berichten opkomen.

Hopelijk zien we jullie allen snel terug in de bus richting RSCA of in het Lotto-Park in Anderlecht.

Supportersclub RSCA-OLEN

   
© made in Joomla 3 with ALLROUNDER template - @ Van Dingenen Jan - olen@telenet.be