Informatie voor leden 

* Na een discutie over de periode hoelang de bestelformulieren voor competitie uitwedstrijden online staan,  hebben we besloten de volgende regels te hanteren :
    - Een bestelformulier zal alijtd MINSTENS 7 dagen online blijven, tenzij anders vermeld.
    - We zullen proberen om telkens bovenaan het formulier te vermelden tot wanneer het MINSTENS blijft staan.
    - We raden nog altijd aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

 

* Busabonnees die niet meekunnen :
    - Zoals eerder al vermeld, een busabo is niet strikt persoonlijk, indien ge zelf niet meekunt met de bus,  mag je uw abo doorgeven aan iemand anders.
      Dit kan door ten minste 8 uur voor de match een mail of sms te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of  naar  0475/91.10.37 met daarin de vermelding naar wie ge uw busabo doorgeeft voor welke wedstrijd.

    - Aan de busabonnees die niet meekunnen en hun busabo niet doorgeven, vragen we om ons hiervan op de hoogte te brengen,  mogelijk kunnen wij dan een kleinere (goedkopere) bus bestellen.
      Het valt regelmatig voor dat wij een dubbeldekker bestellen en dus moeten betalen,  maar dat er minder dan 50 personen op de bus zitten, dit zijn uiteraard domme kosten. 

 

* Sinds dit seizoen kunnen we als supportersclub zelf tickets bestellen voor de competitie thuismatchen,  we kunnen zelf de gewenste plaatsen kiezen en direct afdrukken (E-tickets)

   
© made in Joomla 3 with ALLROUNDER template - @ Van Dingenen Jan - olen@telenet.be